ElektroFisniku

Printo kĂ«tĂ« faqe! Printo kĂ«te faqe!

Propozo kĂ«tĂ« faqe Propozo kĂ«tĂ« Faqe
 
 Vendos nĂ« Favorit
ElektroFisniku Newsletter
Regjistroni Newsletter
tek ElektroFisniku
Servisi tek ElektroFisniku
Shërbimet-Mirëmbajtja: Prioriteti më i lartë tek ElektroFisniku është shërbimi dhe kënaqësia e klientit.

Ju jeni të rëndësishëm dhe për ju realizojmë edhe të pa mundshëm dhe nuk lejojmë që klientëve tonë të
mos ju plotësohet ndonjë dëshirë. Ne nuk kursejmë asnjë potencial që ju parashtroni.Shërbimi kualitativ i ElektroFisniku-t është ideali jonë.

Ne jemi krenar për ju të realizojmë plan-programet tuaja, të bashkëpunojmë, ofrojmë që edhe në të ardhmen të bindeni se ne jemi Kompania që juve çdo dëshirë dhe ide, ju realizon pa ndonjë vështirësi.


Ueb-faqja jonë përmban edhe disa komente të Klientëve tonë mbi shërbimet tona.
Mos u bazoni vetëm në shkrimet tona, por lexoni ju lutemi edhe referencat e
klientëve tonë.

Përveç shërbimeve të cekura po ashtu ofrojmë edhe ndërtimin e objekteve, instalimin e nxehjeve qëndrore,
fasada, parket, montimin e lifteve si dhe instalimin e të gjitha makinave elektrike.

 
ElektroFisniku me Servise individuale, si mbas dëshirës tuaj.
 
ElektroFisnikuElektroFisniku ofron të gjitha llojet e shërbimeve!
Please contact our Webmaster with questions or comments.
©
Copyright 2007 ElektroFisniku,  All rights reserved. Made by B€4FI